:: PeLaWaT ::

Rabu, 5 Ogos 2015

- - -

Assalamualaikum...

Fuh... fuh... (tiup habuk)
Fuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhh.... (tengok, panjang tak harkatnya di situ)

Uhuk... uhuk... koh koh koh (ini bunyi batuk ye)

Ehemmm... Ehemmm... (legakan tekak)

Eh... dah kenapa macam2 bunyi ni kan...?
Ko rase? hehe
Rasanye korang sedia maklum dah ape dia kan... 
Ye... tu tandanye saye masih ade di sini walaupun 'bersembunyi'... haha

Sebenarnye saye tak ke mana2 pun... Masih lagi di sini... Ye, Chaz di sini... Mcm nama blog ni la kan... Tapi tu la, tahap kerajinan nak hapdet blog tu dan moodnye selalu sgt ke laut!! Bukan tak byk citer... Banyaaakkk sgt... Tapi, tak kepingin pulak nak kongsikan secara public cenggini...

Emel pun dah jarang sgt2 saye bukak... Harap maaf la ye jika ade emel kengkawan yg masih saye tak balas2 sampai skrg... huhu... Mohon dimaafi dan difahami ye uols... ngeeee

Sebenarnye sampai satu tahap, saye ingin 'bersembunyi'... Bukan menyorok... Bukan larikan diri dr sesape... Bukan nak hilangkan diri... Bukan... Bukan... Bukan...
Cuma, saye rasekan saye ingin 'menyendiri'... Menyendiri utk fikirkan diri sendiri... Analisis dan audit diri... 'Eh! Tak kan sampai senyapkan diri dan tak contact sesape?' Jawapannye 'Ya!'... Saye perlukan ruang... Ruang utk diri saye sendiri... Tanpa sesape dlm ruang tersebut... Kecuali insan2 yg benar2 kesayangans saye...

'Kenapa begini?'
Banyak sebabnye... Tak kan muat nak cite kat sini... Biarlah tersemat dlm ruangan hati... Biar saye je yg tahu... huhu

'Sampai bila?'
Wallahu a'lam... saye pun tak tahu... Bergantung kpd keadaan dan izin Tuhan...

Jadi, jika sesape cuba contact saye tapi saye x balas... Harap dimaafkan ye... Maaf sgt2... Saye tak bermaksud nak putuskan hubungan dgn sesape... Ukhwah kita masih bertautan cuma berikan ruang dan mase buat saye ye...

InsyaAllah, saye bukan senyap terus... Saye masih ade di sini... Kalau bukan di blog atau emel, saye mungkin ade di FB... Saye masih on FB macam biase... InsyaAllah, masih komen di wall korg macam selalu... 

Usah tertanye2 ye uols... Cuma doakan yg baik2 saje buat saye k... 
Izinkan saye melangkah pergi... Pergi ----------------->
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

TIDO... wakakakaka
ZZZZZ



1 ulasan:

  1. Salam,

    My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@zalora.com.my

    Thanks :)

    BalasPadam