:: PeLaWaT ::

Rabu, 18 Mei 2011

Baru Bermula...

Salam...

Baru nak start ber'blog' ni... Tak tau pe isi n inti yg best nak citer... Kot dpt inti yg sedap mcm inti karipap pusing ok gak kan?? Leh buat makan petang2 smbil hirup2 milo tarik kaw2... Pergh!! syiok... hehe...

Sblm2 ni suka bace blog2 org lain terutamanya blog2 perihal kucen... Giler sgt nak bace kisah kucen... Bila start giler kucen pun x tau la... (sib bek giler kucen... x giler b***... tuuutttttt!! hehe)

Mungkin permulaan ni agak bosan sbb x de benda nak citer... Maklum le, baru nak start enjin... Belum panas lagi.... Apa2pun, layan je la gambar2 ni oke... =)


 
Nama sy Belang... Mami sy pggil Iyau je... =)
 
Hobi sy TIDOOO..!!
Sy lak Ronny... tp mami suka pggil Oghen... =)
 HOBI SY LAK.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/

JADI PELAKON CITER PIKACHU... comel tak? comel tak? comel kan? hik hik...
**HUH!! nampak beno nipunye.... toksah pcaye yer kwn2.... hoho...

7 ulasan:

  1. Salam Shaz, wah.. Tahniah. Dah ada blog sendiri. Rajin2 update, k. Insya Allah, kak Kim akan selalu kesini...
    Mana tempat followernya..?

    BalasPadam
  2. Salam..tumpang lalu yer..

    BalasPadam
  3. >> wsalam kak Kim... t/kasih sudi menjengah... tu Shaz da letak tmpt followernye... maaf la masih dlm proses godek2... hehe~

    >> wsalam cikgu... boleh... sudi2 la lalu lagi... =))

    BalasPadam
  4. hello hello mami iyau

    tahniah yerk...nnti leh share citer pasal bebudak iyau tuh ;)

    BalasPadam
  5. >>hola hola MM... t/kasih... nanti shaz citer mcm2 lg ek... =))

    **masih tmenung lg nak cari idea... ohoho~~**

    BalasPadam
  6. yang kucing tu kucing yang sama ke??? cam mana nak edit jadi camtue??? =))

    BalasPadam
  7. >> hehe... kucen kuning tu ke? x la sharz... kite cilok pic tu dlm fb je aritu... ade org share... =))

    BalasPadam