:: PeLaWaT ::

Selasa, 31 Mei 2011

SeSi BeRaMaS MeSrA~ sYiOk GiLeRRrrrr.. !!

Salam...

29/5/11 (Ahad) lepas, sy ke Bandar Baru Bangi...
Gi attend majlis Honey Pet Shoppe 1st Birthday Bash...
Encik somi yg tlg anta kebetulan mmg nak ke Bangi utk anta adiknye balik ke kolej...
Sy ajak juga encik somi n adiknye join skali event tu...
Tngk2 sy kena tinggal sorg2 kat situ... he he he...

Programnya ok jugak n penuh informasi bkaitan pjagaan pets...
W/pun sy dtg dah hampir nak ke tghari n tpakse pulang awal, tp dpt gak la join bbrp
aktiviti spt makan2, borak2 n bgambar2 sambil bkenal2an ngan guest yg ade... he he...

Sy pun mmg dah bhajat sgt nak jumpa ngan kengkawan kucen yg sy kenal mlalui blog n FB...
Sbb sblm2 ni pun ramai yg dah jemput sy utk 'gader2' sambil makan2...
Alhamdulillah, akhirnya dpt gak jumpe TeD|, SS, cikgu GTHansMarie, ChikaMami,
 kak EB, BellaYana n Leaya... n bkenalan gak dgn LizaWanie n ramai lg kwn2 baru aritu...

Jom kita layan gmbr2 yg ade....

(Sori TeD|, cilok pic hang ek... TQ...)


Yummy yummy la kek ni...


Ade pulut bentuk kucen hasil tngn Kak E...


  
 Orangey Yellowy cuppies...

 
 Deretan kek yg ade...


 Kek ni leh dimakan x...? =)


Terpilih dpt lucky draw... TQ Honey Pet Shoppe =D


 Baby Kitties dr HVC n KTAJ....


 Iyau dok hidu2 mende kiut tu... hehe~


Oghen lak nak makan Orangey Kitty ni... hik hik~



** Terima kasih daun keladi...
Panjang Umo kita jumpe lagi....  =^_^=

8 ulasan:

  1. InsyaAllah..moga jumpa lagi..:))

    BalasPadam
  2. rase x puas nak berbual2 ngan cikgu n kwn2 yg lain aritu... x pe, mungkin lain kali... =))

    BalasPadam
  3. Meriah kan... tak sempat nak berbual panjang ngan Shaz.. lain kali panjang umur kite jumpa lagi.... =D

    BalasPadam
  4. yup chika.. meriah sgt... =))
    lain kali kita jumpe lg tmasuk dgn kwn2 lain yg x dpt dtg aritu... =D

    BalasPadam
  5. bestnye dapat jumpe dorang semua!!! =D

    BalasPadam
  6. a'ah sharz... tu x semua yg ade.. kot dpt jumpe semua tmasuk sharz n kwn2 yg lain, tentu lagi best rasenye... =))
    insyaAllah, pjg umo, ade jodoh, kita jumpe nanti... =D

    BalasPadam
  7. Salam... bertuahnya dia...

    BalasPadam
  8. wsalam kak E... Alhamdulillah... tu la 1st time dpt cabutan bertuah... sblm ni x pernah... =))

    BalasPadam