:: PeLaWaT ::

Jumaat, 17 Jun 2011

NoRa eLeiYaU....?

Salam...

Semalam cite Nora Elena episod last kan?
Korg tngk x? So, pe komen korg?
Ce cite... Ce cite... Sbb sy x tngk la smlm... hihu~

So, sejak sehari dua hari lps, sy start la follow cite tu dr web...
Memula tngk kat blog ni [Nora Elena Full Episode] tp dipecahkan part by part utk 1 episod tu
so agak leceh sikit la nak nengoknye...
Then, sy tngk kat tonton plak... Ok la, sbb cuma dipecahkan episode by episode je...
Stakat post ni dipublish, sy da tngk sampai episod 10...
Ade lg 15 episod lg la bakal dihabiskan dlm sehari dua ni.. hehe...
(nampak sgt sy x de keje kan? Mmg tgh x de keje pun... Jgn jeles... hihi...)

credit to: www.info.darxniq.com
Stakat yg sy tngk ni citer dia menarik gak...
Mungkin sy agak ketinggalan ketapi kot tp kira ok gak la sbb leh layan slow² cite ni...
Bila ade cite² menarik, sy mmg agak mhayati ye cite itu... =P
Tak kira la drama ke, movie ke, sinetron ke, malah novel pun camtu gak...
Mmg cukup mhayati n lmbt abis... ekeke...

Cite ni ramai yg sdia maklum, diadaptasikan dr novel "Kasih Yang Suci" karya Meen Zulaikha...
Sy ade novel tu baru je beli bbrp mggu lps  dr seorg rakan yg mjual
novel² terpakainya dgn sparuh harga...
Kebetulan je sy beli novel tu utk tmbh² koleksi novel sy...
Tak perasan lak novel tu cite Nora Elena ni mase nak beli...
Da beli baru perasan lps ade kawan yg bgtahu... =)
Novel tu pun sy x abis bace lg... Maklum la, nak mhayati... ehehe...


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/

Mami ni asik layan Nora Elena je... Bila nak layan NORA ELEIYAU ni...? huhu~

*NORA ELEIYAU???? apakaahhhh??? =="


9 ulasan:

  1. bleh tahan laa citernya..takder laa taksub sgt cam sesetgh org tu..lagu suka tgk Nora Eleiyau tu..hik2

    BalasPadam
  2. Nora Eleiyau marah sampai telinga dah macam kapalterbang tu! Yelah mummy ni, layan meow lagi baik. purrr...meow!

    BalasPadam
  3. >> a'ah kan cikgu... tngk Nora Eleiyau lg sronok kan?

    >> a'ah kan Angelina... layan Nora Eleiyau lg sronok kan?

    "Eleh, mami ni... Sronok la sgt" dengus 'Nora Eleiyau' sambil btambah² lg tinge kapatebangnye... hoho~

    BalasPadam
  4. kahkahkah nora eleiyau jeles..

    BalasPadam
  5. >> mmg anak dara sorg tu habsah... jeles memanjang... huhu~

    BalasPadam
  6. >> Nora Eleiyau tu pemalu sikit... dia kurg mengiau... hihi~

    BalasPadam
  7. Hahaha Nora Eleiyau? dia pun terpengaruh gak ke ngan Seth Tan... hehehehe

    BalasPadam
  8. >> hehe... Chika, si Oghen yg nak jd mcm Seth Tan... tp x tau nak tukar nama jd camne... Ghen Tan leh kot...? hehe~

    BalasPadam